Ett gott rödvin till köttet fungerar utmärkt. Guacamole, syltad skivad rödlök (sjud 1 rödlök med lite äppelcidervinäger och 1 msk sukrin i smör ca 20 minuter på låg värme), gurka, paprika, coleslaw (vitkål passar superbra till
och Aura golden Finland med syltad rabarber och. Det kokas ner i vitt vin med lite speciella kryddor och därefter kyls det ner i sitt spad och så avlägsnas allt kött och finfördelas eller hackas i små tärningar, läggs i botten på en tallrik med lite finhackad dill, rödlök och eller gräslök
rödlök. På menyn stod strösslad lammfilé med rostade nypotatissallad och rödvinssky. Blanda med skivad rödlök, smulad fetaost, ruccola, kärsbärstomater
Rödvinssås. Rödvinssås. 5 g tryffel, färsk eller syltad, finhackad. 1 st rödlök, skivad. Fläsksida. Lägg bröstsidan med svålen uppåt i en stekgryta eller ett ugnsbleck