Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé och kantareller. 2 liter rensad svamp (helst gula kantareller). 2 burkar färskost med kantarellsmak. 2 liter rensad svamp (helst gula kantareller). 2 burkar färskost med kantarellsmak
Medan kaffet gjorde strupen varm samt tillförde den koffeinhalt till min kropp som den behövde kom också receptet till för dagens inlägg till som skulle bestå av en stek på vildsvin späckad med rökt sidfläsk, röstipotatis med selleri och en kantarellsås med en touch av en torr fransk äppelcider
Lägg nu även i kantarellerna. oxfiléolivolja1 gul lök2 st vitlöksklyftoren näve soltorkade tomaterca 2 dl kantareller4-5 dl matlagningsgrädde1½ msk balsamvinägersalt och pepparspaghettiBörja med att försteka kantarellerna i en stekpanna med en klick smör. ca 2 dl kantareller
Gårdagens middag blev stekt fläskfilé med en underbar sås på en liten del av trattkantarellerna. Såsen blev otroligt smakrik och god, den kan jag rekommendera om ni kanske har varit ute och plockat lite svamp
)Rätt och slätt är det en pizza som ger tunn och krispig botten ( vill man ha den mjukare och lite tjockare kavlar man förstås inte ut den lika tunnt bara helt enkelt ) med egen tomatsås, gul lök och sommarens gula kantareller
Sprid ut såsen över smördegsplattorna och lägg på svamp och lökblandningen samt rucula och gruyere. 8 dl mjölk (Röd) 1 msk smör ½ dl fint skuren schalottenlök 650g färska kantareller 1 dl rucola sallad 1 dl riven gruyère. Gör en béchamelsås genom att först steka vitlöken mjuk på medium värme i smör i ca 3 minuter. 650g färska kantareller