Serveras med potatismos och en kall sås. Igår gjorde jag fiskfärsbiffartill middag. Finfördela fisken i en matberedare tillsammans med mjöl, mjölk och kryddor
Blanda crème fraiche, fond, kräftstjärtar och dill tillsåsen. Mixa fiskfilén med kräftstjärtar, ägg, potatismjöl och crème fraiche till en färs, i matberedaren med kniven monterad
Tillsätt dill och vitpeppar. Servera biffarna med pressad potatis, kokta gröna ärtor, sallad och sås. Forma färsen till två biffar och lägg på ett smörpapper
Servera biffarna med sås och till exempel kokt potatis, rucolasallat och paprika. Rör samman fiskfärsen med salt, peppar, ägg, limesaft, minifraiche och dill till en smidig färs
Jag köpte färsk torskfilé till lockpris, och hade tänkt panera och steka dem med någon god såstill. Och resten av fisken stoppade jag i frysen för att mixa vid senare tillfälle och göra fiskfärsbiffar av
Men ett tips är att fråga din fiskhandlare om de har fiskavskär att sälja såsom slag och fisktails, de kan man ofta få till ett bättre pris än att köpa hela filéer av fisk och passar utmärkt för fiskfärsbiffar
Tillsätt dill och vitpeppar. Servera biffarna med pressad potatis, kokta gröna ärtor, sallad och sås. Forma färsen till två biffar och lägg på ett smörpapper
Häll marinaden över de ljumma rödbetorna och låt stå tills de svalnat. Servera fiskfärsbiffarna med dillsås, marinerade rödbetor, kokt potatis och eventuellt en sallad
Servera biffarna med sås och till exempel kokt potatis, rucolasallat och paprika. Rör samman fiskfärsen med salt, peppar, ägg, limesaft, minifraiche och dill till en smidig färs