Panko till sockerkaka, panko på ugsstekt potatis o s v, o s v… Sprött och gott. Kall sås. Hetta upp en stekpanna med en rejäl klick äkta smör, sänk värmen sedan till medelvärme
Jag var sugen på torskfilé och jag stekte torskfilén tillsammans med de goda kantarellerna. Stek fisken i smör, lägg i kantarellerna och stek lite tills fisken får en fin stekyta
Då kan man tänka sig tomatsallad, oliver och bröd till torsken. - Det här var gott, sa hon – tog en tugga och fortsatte med att berömma crème fraiche-såsen,
Servera med rotfrukter och sås. Händer inte så ofta att jag fastnar för deras recept, är ju liksom därför den här bloggen har kommit till, men det här var riktigt gott
Häll över såsen och toppa med lite riven ost. en klick smör till formen. en klick smör till formen. Ingredienser till 2 portioner. Ingredienser till 2 portioner
Jag själv var inte vidare hungrig så jag lagade middag endast till Andreas. Basilikasås. Vänd fisken först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist parmesanblandningen
Gott till ris eller potatismos med tex ångkokt broccoli. Blanda ner detta i såsen. Torskfilé i apelsinsås - En frisk och god fiskrätt som kräver liten arbetsinsats (ca 4 port). Tillaga mitt i ugnen i 200° i 25 - 30 min
Tycker du såsen är för tunn så tillsätter du lite majsstärkelse. Häromdagen hade vi den tillsammans med andra rotsaker i ugnen och det blev riktigt gott, denna gången fick den göra potatisen sällskap i moset