Jag brukar använda samma märke (Törsleffs) när jag köper kondenserad mjölk till olika desserter. Det finns bara en enda person jag känner som kan njuta av efterrätt så innerligt att man börja fundera på om hon skulle kunna offra sin egen mamma för en liten bit till
Slängde ihop en vanlig vaniljmuffinssmet som jag färgade lite grann. Ceriserosa och turkosblå fick de bli och jag skickade med hela gänget till sambons jobb
Dulce de leche har du säkert stött på någon gång. Det är en kolasmakande kräm som härstammar från Argentina, och som man får genom att koka hela den oöppnade burken med kondenserad mjölk riktigt länge i vatten
Ca 30 st - går att dubbla. Ingredienser. 250 g jordnötssmör crunchy (Green Choice)100 g smör1 dl kokos0,5 tsk bikarbonat1 dl strösocker1,5 dl muscovadosocker4,5 dl havregryn2 små ägg1-2 dl jordnötter0,5 dl mörk sirap1 msk vaniljsocker med äkta vanilj (Törsleff's)
Törsleffs Karamelliserad Mjölk. Månadens Smakbox är här med temat firande. Smakbox innehåller 15 produkter och tidningar med produktinformation samt recept
Karamelliserad mjölk från Törsleffs. Månadens Smakbox har temat "Firande"och det passar ju verkligen perfekt i junimånad som ofta är fullt av sommarfester, studenter, skolavslutningar och bröllop
Kondenserad mjölk från Törsleffs är tillverkad av komjölk och är en krämig god mjölk som är perfekt att ha i bakverk, glass eller bara på en fräsch fruktsallad
Tellicherry Black pepper kvarn från Santa Maria, Bönlasagne eko från Risenta, Trekant Eko knäckebröd från Leksands, Bonaqua Citron Lime från Bonaqua, Örtte Detox från Lipton, Loka Crush Ananas från Loka, grön currypasta från Blue Dragon, Durumpasta från De Cecco, Majskakor eko från Friggs, Kondenserad mjölk från Törsleffs, Svenska Kvarngryn Eko från Frebaco kvarn, Plopp Salty Caramel från Cloetta, Salami Chips från GOL, Räfflade paprikachips från Estrella, Lindor Apelsin från Lindt, Alkoholfri öl från Heineken, Asian fond från Bong touch of taste
1,5 krm vaniljsocker, t ex Törsleffs. 1,5 krm vaniljsocker, t ex Törsleffs. Saffranssockerkaka är ju en klassiker men också ganska svårt att få till då saffran tenderar att torka ut kakan