Det är verkligen en riktig smarrig tårta som funkar till alla slags kalas och bjudningar och man kan ändra smakerna på de olika lagrena efter säsong och på så vis få en helt ny tårta men ändå en likadan
Jag har tidigare bakat en del glutenfritt och ofta med mandelmjöl, däremot så har jag inte riktigt testat att baka fluffiga muffins, utan det har snarare varit lite mer kompakta tårtbottnar och liknande
Dela varje kaka i två delar på höjden så att det blir totalt fyra tårtbottnar. Kakbitarna blir gärna lite toppiga, skär kakorna så att den blir raka på ovansidan, spar det som skärs bort (till spindeln)
Bortskurna tårtbottnar, slattar med smörkräm eller ganache, äggvitor eller äggulor. (De här macaronsen kan gräddas direkt när de är spritsade, de behöver inte vila eller torka på plåten innan
Lägg annars ihop tårtbottnar och fyllning i god tid före servering. Har inte jättemånga tårtor på min reportuar, men gjorde en som blev kanon som jag hoppas blir bra
Överlag är jag ingen bakande människa (ännu, men jag hoppas på att ändra på det), men när det kommer till tårtor så är jag av någon anledning alltid barnsligt förtjust så fort jag får chansen