Hej igen. Jag skall snart börja bygga ihop jordgubbstårtan till skolavslutningen imorgon och jag kommer att använda denna botten som jag bakade häromdagen
Ställ sen de färdiga tårtbottnarna kallt eller i frysen ett dygn. När du vispat den färdigt så tar du fram dina fina tårtbottnar och börjar bre ut smörkrämen på tårtorna, ovanpå och runtom
Många av er har bakat den här chokladtårtan som är väldigt god, men dagens chokladtårta (kärleksmumstårta) och här måste jag vara ärlig, är faktiskt godare om jag får säga det
Jämna först till tårtbottnarna om de behövs genom att skära bort lite på toppen. Hej. Håll i hatten säger ja bara för här kommer ett recept på något som är bland de godaste jag gjort
Bottnarna smakar gudomligt av citron och är extra saftiga tack vare citronsockerlagen. Fraisier, en smarrig fransk jordgubbstårta fylld med crème pâttisière
Lossa tårtbottnarna ur formerna och ta bort bakplåtspapperen. Här kommer receptet på den amerikanska chokladtårta som jag bakade till makens födelsedag förra veckan
Tårtbottnar. Tårtan består av tunga, saftiga chokladbottnar, emellan dem har jag Nutellasmörkräm och rostade hackade hasselnötter, sen jag spritsat med samma smörkräm tillsammans med en vit chokladsmörkräm
Skär av toppen på tårtbottnarna så att de är raka. Saftiga chokladbottnar, smörkräm med cream cheese och saltkolasås och sen toppad med lite mer saltkolasås