Couscous med hjortfärsbiffar, äppeltsatsiki och tabouleh. ÄppeltsatsikiTabouleh. Blanda ca 2 dl matlagningsyoghurt eller annan yoghurt (grekisk, turkisk) med äpplet. Tabouleh 2 rejäla knippen bladpersilja
Här serverade med tabuleh och en vitlöksyoghurt. Ingredienser Tabouleh. Vegopuckarna är veganska och byter du ut yoghurten mot en sojayoghurt så har du en vegansk måltid
Passade även på att köpa persilja till tabouleh och fina druvor och fikon där. Skrapar ur innehållet och blandar med turkiskt yoghurt, tahini (sesampasta), vitlök, pressad citron, salt och peppar
also tabouleh or tab(b)ouli) is a Levantine salad traditionally made of bulgur, finely chopped parsley and mint, tomato and spring onion, seasoned with lemon juice and olive oil
Krydda yoghurten med kummin, koriander, cayennepeppar och salt. Igår var vi sugna på någon fräsch mat med kryddor och örter så vi lagade lammfärsbiffar med tabouleh, raita och hummus
Tabouleh. Servera med yoghurt. Tabouleh. Yoghurt. Servera tillsammans med tabouleh och yoghurt 10%. Blanda marinaden i en plastpåse och lägg ner kycklinglårfilén
Så hade jag gjort Tabouleh. Av yoghurten blev det ungefär halva burken kvar, lika så av ajvarn. Det blev ungefär lika mycket över som det blev av Taboulehn
Därtill hade vi också tabouleh (libanesisk bulgursallad), tysk potatissallad, tastsiki (grekisk yoghurt+gurka+vitlök), foccaccia (italienskt örtbröd), vattenmelon och därefter tårta