2 Varva tortillabröd och linsröra i en rund ugnssäker form, ca 24 cm i diameter. Toppa med riven ost och gratinera mitt i ugnen 25-30 min. Till servering 1 Servera med grönsallad. 4 stora tortillabröd
Det finns också en smarrig tacopaj där du har fyllningen i ett pajskal i stället för tortillabröd, den funkar kanon att göra med ett glutenfritt pajskal också
Då tycker jag att det är dags att bli lite tacohysterisk igen… Åtminstone idag då jag bjuder jag på tacogratäng eller ska jag kanske kalla det för tacostubbar
Vegofärs stekt med lök och tacokrydda, blandade ner majs, varvade färsblandningen med ricotta ihoprört med turkisk youghurt och små tortillabröd, strödde lite Västerbottensost på och varvade mer tills färsen var slut, toppade med mozzarella och västerbottensost
tacopaj med köttfärs och osttopping, här uppe ser du en vegetarisk tacopaj medtortillabröd och så har vi den gamla favoriten tacogratängmed färskoströra
tacopaj med köttfärs och osttopping, här uppe ser du en vegetarisk tacopaj medtortillabröd och så har vi den gamla favoriten tacogratängmed färskoströra
" I hennes flöde dyker det alltid upp något jag är sugen på - sist var det en tacogratäng, som dock inte blev den gratängen vi till slut lagade pga svindyr quinoa (återkommer till det receptet dock) men då ramlade jag över det här snarlika receptet på Coops hemsida och det var riktigt gott
Till mat fick vi tacogratängmedtortillabröd i, sallad och sånt, och fikan blev chokladtårta med jordgubbsmousse också i, biskvier, bullar och chocolate chip cookies
Servera med en blandad sallad. Varva tortillabröd och linsröra i en ugnssäker form, ca 24 cm i diameter. Toppa med riven ost och gratinera mitt i ugnen 25-30 minuter. 4-6 stora tortillabröd
Toppa med riven ost och. Varva tortillabröd och linsröra. Servera med grönsallad. 4 stora tortillabröd. Hetta upp olja i en rymlig stekpanna och stek lök, vitlök, paprika och tacokrydda ca 3 min