Receptet är från Katrin Zytomierska bok " DAGS ATT BLI SMAL". Till middag i dag blev det en smarrig tacogratäng som är lätt att göra och man blir väldigt mätt på den
Fräs färsen i lite margarin och krydda efteråt. Häll i vatten och buljongtärning. Koka tills vattnet dunstar, försvinner det för fort kan du hälla i lite mer vatten
Det tackar jag Neta och Peppe för som tipsade om receptet på sin blogg Livsnjutarnas gourmetkök. Jag bjöd t ex familjen på denna vegetariska tacogratäng en helt vanlig vardag
Det här receptet är ett gammalt recept som vi gjorde ofta förut. Denna tacogratäng är riktigt mumsig, med ett lager av creme fraiche och philadelphiaost – perfekt för er som älskar att ha creme fraiche till tacosen (det är ju så gott)
Just paprikaosten tycker jag är supergod och i den här tacogratängen blir den sååååå god. Tacogratäng med ostsås2017-08-16 00. 4Spara receptetSkriv utIngredienser500 g köttfärs1 hackad gul lök1 påse sockerfri tacokrydda eller hemmagjord1 burk tacosås (ca 200 g)1 tub mjukost paprika a 275 g200 g crème fraiche1 röd, hackad paprika2 dl riven ostInstruktionerSätt ugnen på 230 gr. Av åsefalkman fredrikson56kilo - lågkolhydratkost, glutenfritt och hälsosammare val hittar fler recept med Kavli mjukost HÄR. 56kilo - lågkolhydratkost, glutenfritt och hälsosammare val hittar fler recept med Kavli mjukost HÄR
Här är en lite roligare variant på den vanliga tacosen – en tacogratäng där tacofärsen får krypa in i en form och mysa under ett täcke med crème fraiche, tomat, jalapeños och ost