Servera med tortilla chips och tacosås. Blanda cremefraiche, majonnäs, ägg, vitpeppar, riven ost och. Jag bjöd t ex familjen på denna vegetariska tacogratäng en helt vanlig vardag
Tillsätt tacokrydda och tacosås. Rör ihop cremefraiche och mjukost. Just paprikaosten tycker jag är supergod och i den här tacogratängen blir den sååååå god
Servera tillsammans med sallad, tacochips och tacosås. Bred över cremefraiche. -)Ingredienser för 4-6 personer500-600 g blandfärs1 dl vatten1½ påse tacokrydda200 g philadelphiaost, naturell2 dl cremefraiche1 röd paprika, hackad2-3 dl riven ostGör så härSätt ugnen på 225 grader
Tillsätt tacokrydda och tacosås. Rör ihop crème fraiche och mjukost och häll ovanpå köttfärsen. 1 burk tacosås (ca 200 g). 2 dl crème fraiche. 1 burk tacosås (ca 200 g). 1 tub mjukost paprika a 275 g 2 dl crème fraiche
12 dl crème fraiche. 1Hetta upp grädde och crème fraiche i en liten kastrull. 1Fördela aubergineskivorna i en smord ugnsfast form eller fat, skeda över tacosås och toppa med ostsås
en skvätt tacosås. grekisk yoghurt/cremefraiche. Tacogratäng (4 port). Toppa med grekisk yoghurt/cremefraiche, fetaost, mozzarella, strimlad rödlök och jalapenos och strö över lite oregano innan du kör in den i ugnen på 175-200 grader och gratinerar tills osten är smält och fått en fin färg
Servera med sallad, nachips och ev lite tacosås. Ta pannan från plattan o rör ner créme fraiche. 1 finhackad lök2 hackade (eller pressade) vitlöksklyftor1 fint tärnad paprika (eller en liten bit squach)1 påse tacokrydda1 förpackning krossade tomater (500g)3 dl vatten3 dl röda linser1 tsk salt2 dl créme fraiche1 paket tortillabröd200 gr riven ostSätt ugnen på 200 grader. 2 dl créme fraiche
Vi serverar gratängen med grönsaker, nachochips, tacosås och mexikanskt böndipp (se recept här). Den här tacogratängen är jättegod, enkel och billig och ett utmärkt alternativ till tacos