Jag bjöd t ex familjen på denna vegetariska tacogratäng en helt vanlig vardag. Ni som följer mig vet att alla i vår familj inte direkt är galet förtjusta i vegetariskt men den här tacogratängen fick tummen upp av alla
Vanliga mjuka vetetortillas får man naturligvis välja bort om man inte tål gluten eller vete men bland hårda tacoprodukter så finns det en hel del med hårda tacoskal, nacho chips, tubs mm att välja på
Jag hade stekt både vanlig tacokryddad köttfärs samt gjort Malins heta tacogratäng med bland annat aubergine och squash i (ett mycket gott tacoalternativ)
Är man trött på att alltid göra tacos på samma sätt är detta ett kul sätt att piffa till det. Bjud på det till fredagsmyset eller nästa gång ni får gäster
Vad kan bli bättre än en gudomligt god Tacogratäng. )Tacogratäng 6-8 portionerDu behöver800g köttfärs2 hackade gula lökar2 hackade paprikor4 påsar tacokrydda2 burkar krossade tomater2 pressade vitlöksklyftor4 dl créme fraiche1 ask philadelphiaost1 strimlad purjolökriven ost efter smakvarma tortilla/nacho chips efter smakGör så härFräs köttfärsen i lite matfett, tillsätt lök, paprika, kryddan, tomaterna, och vitlöken
Taco och tortillas är något som är väldigt populärt i vårt hus. Idag tänkte jag faktiskt bjuda på ett recept på Tacogratäng om det nu är någon som orkar tänka på mat så här strax efter jul
Servera med grönsaker, salsa,chips eller tortillas. Nu hade jag inte så mycket grönsaker hemma och då slog det mig att tacogratäng vet jag inte när jag gjorde sist sådet fick det bli
Läste hos Mimmis mat om en tacogratäng som lät supergod så jag var tvungen att testa gör det idag. Tacogratäng 500 g köttfärs 1 påse tacokrydda 1 påse à 200 gram tortilla/nachos chips 1 burk creme fraiche 1 burk tacosås eller 1-2 hackade tomater 1 dl riven ost Stek färsen och krydda med tacokryddan