Blanda creme fraiche, philadelphiaost, riven ost och salt. Jag gjorde en tacopaj med 3 olika fyllningar, köttfärs, tacosalsa och en krämig topping. 2 dl creme fraiche200 g philadelphiaost1 dl riven ost½ tsk salt. 200 g philadelphiaost
Blanda ner krydda, tacosås och Philadelphiaost med kycklingen. ) Nämligen en tacopaj med kyckling. 1 röd paprika0,5 påse tacokrydda1 liten burk tacosås200 g Philadelphiaost
Blanda cremé fraichen med philadelphiaost och bred ut över köttfärsen. Åter till matlagningen och dagens recept som blev en gudomligt god och krämig tacopaj
300 g Philadelphiaost. Sätt ugnen på 200grader. Stek köttfärsen. Under tiden gör i ordning pajdegen, när färsen fått fin färg tillsätt tacokryddan och ca 1dl vatten, låt puttra ihop under några minuter
Ett alternativ till traditionell taco eller tacopaj som vi allt som oftast äter. ca 4 st vetetortilla500 g nötfärs1 påse tacokrydda1 ask philadelphiaost1 burk creme fraiche paprika chiliriven ostkörsbärstomaterBryn köttfärsen och krydda med tacokryddan och koka med en deciliter vatten mot slutet. 1 ask philadelphiaost
Blanda ihop creme fraiche och philadelphiaost, skiva upp tomaterna. Istället för löpning så blev det matlagning när jag kom hem, en tacopaj stod på schemat
Blanda grädde och Philadelphiaost. 600 - 800 g blandfärs1 gul lök1 dl vatten1 påse tacokrydda1 liten burk tacosås , styrka efter behagca 1 dl grädde200 g PhiladelphiaostRiven ostGör så här