Tacopaj utan deg recept

Tacopaj

Tacopaj

Dock kanske jag tycker tacopaj kan vara fel ord, då den mer är som en gratäng men gjord i en pajform
Lyxig tacopaj för många

Lyxig tacopaj för många

Denna pajdeg gjorde jag även glutenfri så Anders kunde äta. Denna pajdeg gjorde jag även glutenfri så Anders kunde äta
Tacopaj den supergodaste... ;-)

Tacopaj den supergodaste... ;-)

Ugn 200 grader. Hacka löken och bryn den. Blanda sedan i kött färsen och bryn tillsammans. Pressa i vitlöken
Tacopaj

Tacopaj

Ingredienser Pajdeg 3 dl dinkel- eller vetemjöl 150 g Smör 3 msk Vatten   nypa Salt Fylling 400 g Nötfärs 1 paket tacokrydda 0
Tacopaj med kyckling

Tacopaj med kyckling

125 g Arla® Svenskt Smör. 3 dl vetemjöl, gärna fullkorn. ½ tsk salt. 2 msk vatten. 1 grillad kyckling. 1 gul lök
Tacopaj

Tacopaj

Så himla bra att bjuda på. Till en stor form. 200 g smör. ca 4 dl mjöl. börja med 3 o känn av. 1 nypa salt. 1 msk vatten
Stark tacopaj

Stark tacopaj

Här ett recept på jättegod tacopaj men igår blev det vad vi hade hemma, dock inte så långt ifrån det som är på receptet
Tacopaj med sötpotatisbotten

Tacopaj med sötpotatisbotten

Det finns många olika sätt att göra pajbotten på – det gäller bara att vara lite kreativ och tänka utanför boxen för att hitta en bra botten som är fri från vetemjöl