Idag tänkte jag att ni skulle få ett recept på en hemgjord tacosås, den är så himla god. Gör det redan idag, imorgon ska jag nämligen iväg på ett event som jag såklart uppdaterar på Facebook, häng med
Känslan av att själv veta exakt vad salsan innehåller och bara använda rena råvaror, i kombination med att smaken blev så angenäm, gjorde att det blev ett måste för oss att även detta år göra vår egna variant
Häll över de avrunna tomaterna i en skål och tillsätt sedan rödlök, vitlök och chili. ) På Kung Markattas hemsida hittade jag recept på hemgjord tacosås
Känslan av att själv veta exakt vad salsan innehåller och bara använda rena råvaror, i kombination med att smaken blev så angenäm, gjorde att det blev ett måste för oss att även detta år göra vår egna variant
Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen
Känn dig fri att experimentera dig fram med de chilis som du har eller får tag på. Köptomater innehåller mer vatten än hemodlade och använder man sådan så behöver man oftast reda av såsen på slutet
Häll på vatten, vinäger, socker, salt och rejält med chilipeppar. Låt koka i några minuter tills tomaterna är helt sönderkokta men paprikan fortfarande är lite lätt krispig