Några små trekanter stekt tortilla med någon god ost mellan är ett perfekt tilltugg till en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skiva med skinka tillsammans med ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammans med ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt
Tillsätt tacosås, crème fraiche och fond och låt puttra under lock, 5 minuter. 1 dl mildtacosås. Skär filéerna i skivor som är 1 cm breda och bryn dem på båda sidor i en stekpanna med matfett
Blanda ihop tacosås och créme fraich i en gryta, slå på plattan på medelvärde. 2 burkar à 230 gram tacosås (mild, medium eller hot efter tycke och smak). 230 gram tacosås
Blanda tacosås med krossade tomater. 1 påse natchoschips300 g nötfärs1 st vitlöksklyfta1 påse tacokrydda1 st purjolök225 g tacosåsmild eller medium400 g krossade tomater2 dl creme fraiche2 dl riven ost. 225 g tacosåsmild
460 g tacosås hot. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och sätt ugnen på 225 grader. Bryn färsen i smör, när färsen är genomstekt så tillsätta taco kryddpåsen rör runt och häll på 2 dl vatten
Bryn köttfärsen, häll i tacokryddan, vatten och tacosås. Mexikansk chili con carne 1 gul lök 1 röd paprika 500 g köttfärs 1 påse tacokrydda 1 dl vatten 1 dl tacosås (mild)1 vitlöksklyfta 1-2 burkar vita bönor (vi tar 2 st)Bryn paprika och lök för sig. 1 dl tacosås