Först ska du skålla tomaterna. Koka upp vatten i en kastrull och lägg ner tomaterna i ca 1 minut. Ta upp och under rinnande kallt vatten kan du lätt dra av skinnet
Blanda i kryddorna (tänk på att anpassa efter smak, detta recept blir ganska starkt, lite smak försvinner när tomaterna blandas i så gör det lite starkare än du vill ha det)
Här är den i alla fall, väldigt god, ganska stark och vitlöksmakande chunky tacosås. Du kan naturligtvis variera, typ ha i ananas för tropical tacosås, lite paprika för krisphet eller örter för en mer, ja örtig tacosås
2 msk starktacosås. 2 msk starktacosås. Kycklinglårfiléer i tomatsås. Jag vet inte hur många av er läsare som har en egen Crock Pot men jag har sett dem både på instagram och hos andra bloggare
Skeda ut tacosås. några skedar tacosås. 2 dl riven stark ost. Sätt ugnen på 200 grader. Bena ur kycklingen och dela de största bitarna kycklingkött i mindre bitar
Bred på tacosåsen och häll över rikligt med riven ost. Bestäm själv hur stark du vill ha rätten genom att anpassa mängden kryddmix och styrkan på såsen
1 dl tacosås. Hacka blomkålshuvudet i små bitar och mixa sedan till grumlig konsistens. Tillsätt äggvitor, hackad mozzarella, linfrö och salt och blanda runt till smidig smet
Tillsätt kyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. 11 dl tacosås eller några msk stark chilisås. 12 stora kycklingfileér 6 dl okokt pasta ½ röd paprika ½ gul lök 1-2 dl champinjoner 1 pkt strimlad bacon 2 dl crème fraiche paprika & chili 2 dl matlagningsgrädde 1 dl tacosås eller några msk stark chilisås Riven ost Vitpeppar KycklingkryddaStrimla kycklingen och fräs den i lite matfett