Stek köttfärsen med hackad lök tills den fått fin färg och blanda sedan i tacokrydda och tacosås. 2 gula lökar800 g köttfärs2 pkt tacokrydda1 stor brk tacosås1 påse riven ost300 g philadephiaost4 dl lätt creme fraiche2 tomater1 paprika1 liten brk majs1 purjolökMixa ihop pajdegen och tryck ut i en större ugnsfast form. Ställ in pajen i ugnen ca 30-40 min tills den fått fin färg och servera med en grönsallad
Servera pajen med tex Nachocips/strips, tacosås, cocktailtomater, majs, isbergsallad och rädisor och varför inte lite hemmagjord Guacamole eller med lite böndipp
Tacosås. Har ni använt quornfärs till tacos någon gång. I början av sommaren köpte jag kokboken Lugn mage med grön mat som det här receptet på tacopaj med quorn är inspirerat av
Blanda creme fraiche och tacosås. Nu har det hunnit bli ett antal gånger under ett par år, blir ju inte varje vecka då vi båda är ganska bra på att åka till Sverige olika tider och långa resor, men de recepten vi har hunnit med är i stor mån mina favoriter
Blanda grönsakerna med créme fracihen och tacosås, fördela ovanpå färsen. Jag är väl inte jätteförtjust i just pajdeg så därför gör vi inte paj så ofta här hemma men någon gång ibland går det bra, som idag till exempel