Och fantastiskt goda croquetas med spenat och pinjenötter. Vi var dock trygga inomhus på Rambla, ett nytillskott bland Londons tapasrestauranger och vi var alla taggade att testa den catalanska maten vi hört så mycket om
Jess provade den rostade morotsalladen med dadelpuré, spiskummin och pinjenötter som såg riktigt god ut (dock ej på min suddiga bild), liksom tomatsalladen med mozzarella och grillad persika som Jess, Laura och Liz provade
Tapas plock med rökt kyckling. Allting toppas som avslutning med knapriga, rostade pinjenötter. Lägg en kycklingbit på varje och toppa med smulad fetaost och pinjenötter
Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Pinjenötter (kan uteslutas). 400 g mogna tomater70 g baconFärsk timjanParmesanostCitron, färskpressad saft avOlivoljaSalt, svartpepparPinjenötter (kan uteslutas). Spansk Tapas - TomatsalladPytt I Panna Med Stekt ÄggTomatsallad – Sallad Med Tomat, Parmesan Och BaconSallad Med Ägg Och Bacon 2 portioner
Hällde även över oljan som var i tapas burken. Ca 2 port1 pkt cocktail tomater, i halvor1/2 rödlök, finhackad1 påse blandsallad1 pkt ärtskott 1 avokado, i bitar1 pkt mozzarella bollarCa 400 g ryggbiff1 burk tapas pepperballs (små ostfyllda chili inlagda i olja, grymt goda)Ca 1/2 dl rostade pinjenötterSmör att steka iSalt och pepparBörja med att rosta pinjenötterna i en torr stekpanna
slungad med pasta, på lax som gratineras, som tillbehör med tapas eller antipasto med ett gott bröd, till dina grönsaker som den är eller i en dressing…
I vårt tycke en riktigt trevlig överraskning, det smakade mycket bättre än vi trodde att det skulle göra (ni vet det där med att välja vin/bubbel efter flaska och etikett) och är verkligen ett riktigt friskt och gott sommarbubbel som passade perfekt till våra tapas