Dagens recept är en förrätt (eller huvudmål om man komplemeterar med mer grönsaker och eventuellt en kolhydratskälla) som vi ofta gör här hemma på helgen
Det är en av de absolut godaste fiskrätter jag någonsin har ätit och efter att ha blivit ombedda att ta med en fiskbaserad förrätt till en familjemiddag insåg vi att den rätten nog går alldeles utmärkt att förenkla något och sedan servera som förrätt utan att den tappar för mycket av sin karaktär
Dagens tips är en jätteenkel men jättegod förrätt (eller varmrätt om du äter 2). Inför tävling, när jag dietar, kör jag till 99% lågintensiv cardio, dvs jag försöker hålla min puls runt 65% av max och det brukar bli runt 130-140 bpm
Den här laxröran serverade jag ofta, när jag jobbade, som en förrätt på smörstekt toast. Gott till lördagskvällen Idag får Du recept på en riktigt enkel kvällsrätt eller varför inte söndagsbrunch
Förrätt. Görvälns slott kan sannerligen rekommenderas. Inte bara för den vackra 1600-talsmiljön kryddad med rokoko och de excentriskt inredda rummen i slotts-stil, utan snarare mest för maten
Förrätt. Ryggbiff av rådjur - har ni sett några så vackra köttbitar någonsin. Jag var lyrisk när de tinat och dessa två nätta filéliknande bitar trädde fram
Servera med en smörgås vid sidan av till en vardagmiddag eller i eget majestät, kanske med någon frasig ostpinne eller liknande som förrätt vid en middag – en härlig vårsoppa
Resultatet blev strålande, både förrätten som fixades till i en hast av moster och systerson och varmrätten gillade vi alla, receptet kommer att dyka upp även här i detta köket vad tiden lider
Om man äter tar en aperitivo på en bar eller en antipasto (förrätt) på en restaurang får man ofta inlagda sardeller på en tallrik eller direkt på en brödbit
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
n eller som förrätt. Hej bloggen, och du som läser, det var länge sen. Nu är jag tillbaka med ett litet men naggande gott (var nu det uttrycket kommer ifrån, kanske ska maila Språket på P1 och fråga) inlägg om en riktigt god räkmacka som går ursnabbt att göra (när väl räkorna är skalade och äggen kokta