Tarama recept

Taramosalata

Taramosalata

Lägg det urkramade brödet i matberedaren tillsammans med tarama och den finrivna löken. 200 g tarama (grekisk fiskrom)
Lova mig att du berättar för henne att hon är min favorittjej.

Lova mig att du berättar för henne att hon är min favorittjej.

Igår var det måndag och det betyder ny vecka. Ny vecka betyder ny kvällskaka. Den här veckan fick det bli småkakor för då får man liksom anledning till att äta desto fler kakor, dessutom blir det ju fler kakor också och det är ju aldrig fel

Tarama med grön och röd chili

Tarama är fiskrom som har sitt ursprung i Grekland och Turkiet. Du kan använda röd stenbitsrom eller orökt slottskaviar om du inte får tag på tarama

Taramosalata med bröd

Krama ur allt vatten och tillsätt därefter taraman. 100 g tarama, eller slottskaviar. Låt brödet ligga i vatten ca 5 minuter i en stor skål