Gör tarteletterna. Halloncurd. Klicka eller spritsa ut marängen på tarteletterna, och bränn ytan med brännare, alternativt ställ in högt i den varma ugnen
) Till efterrätt jag gjorde chokladkolapajen som jag fick smaka på i form av små tarteletter när jag var på presseventet med Dansukker och Daniel Roos för ett par veckor sedan
Koka upp grädden tillsammans med hallonen till ganachen. karamellfärgVit choklad- och hallonganache5 msk vispgrädde1 dl hallon200 g vit chokladev. 1 dl hallon
Jag kan säga att jag älska den här tarts väldigt mycket, de är en fint kombination av mördeg som fylla med Pistachio Frangipane, spritsa med Crème Honey Chantilly och toppa med färska hallon Umm…
Man kan ju göra maräng och ha uppepå om man vill men jag dekorerade med lite hallon. I somras när jag jobbade på Disneyland så hade de underbart goda citrontartelette i matsalen, för endast 89 cent