Skär till valfri frukt och bär till toppingen och avsluta eventuellt med några nötter och frön. Jag la moussen i skalet, sedan toppade jag det hela med gul kiwi och färska fikon
Söta små bärfyllda tartelettermed sötsyrlig vaniljfraiche är en av de söta. I vår är det premiär för flera nya kurser som jag har arbetat med under slutet av förra året och början av detta
TarteletterMedFrukt Och GräddeGrönkålspaj - Paj Med GrönkålBlåbärspaj – Smulpaj Med Blåbär Och MandelKnäckig Blåbärspaj – Paj Med BlåbärBroccolipaj - Paj Med Broccoli Ingredienser
Börja med att göra botten av tarteletterna. Känns otroligt lyxigt att kunna plocka egen frukt. Denna gång bjuder jag på ett riktigt höjdarrecept med rabarber, jordgubbar och choklad
Dekorera med jordgubbar eller någon annan god frukt. För att inte snittytan på frukten ska torka kan man koka upp lite vatten och gelésocker och pensla på
Nagga degen med en gaffel. Blanda hallonpurén med Hermesetas Lättströ och potatismjöl. Blanda mjöl, mandel, Hermesetas lättströ och mandelessens i en skål