Koka en gröt av 3 dl mjölk, linfrön och havregryn. Låt den svalna. Värm 2 dl mjölk till fingervarmt. Smula jästen i en bunke och häll lite av mjölken över
Tebröd från Australien. Dagens torsdags lunch bestod av alla de här godsakerna. En riktigt god fisksoppa, nybakat gott bröd och en smarrig glasstårta till efterrätt
Receptet kommer från Jan Hedhs bok 277 sorters kakor, en himla bra bok med massa goda kakor och bakverk som småkakor, biskvier, mazariner, maränger, Petit-fours, tebröd, smördegsbakverk, flarn och massa annat gott
Tebröd med kvarg och ost. Kvarg och ost gör dessa bröd saftiga och väldigt goda. Vill man ha mera smak i bröden rekommenderar jag att använda en smakrik ost
Kvarg Havre Tebröd. Ni kanske minns att jag för en tid sedan gjorde dessa krämigt goda bröd. Den här gången valde jag att använda kvarg istället för creme fraîche och det blir gott så också
Om jag minns rätt hette de tebröd. Det här potatisbrödet påminner om det tebrödet och jag fördes tillbaka i tiden när jag var barn och åt tebröd med te