Tebröd mandelmassa recept

Tebröd - se

Tebröd - se

250 g mandelmassa 50 g strösocker 60-80 g äggvita hushållsfärg (eller pastafärg). 250 g mandelmassa 50 g strösocker 60-80 g äggvita hushållsfärg (eller pastafärg)
Ambrosiakaka

Ambrosiakaka

Blanda den rumstempererade mandelmassan med 1/3 av det rumstempererade smöret till en smidig massa, med hjälp av vinge om du har matberedare, annars för hand. 500 g mandelmassa 50/50
Vaniljdiamanter

Vaniljdiamanter

Han tar även med grundrecept på tex mandelmassa, vaniljkräm, smörkräm, mazarinmassa, fondant, sylt etc
Tebröd

Tebröd

Riv 200 gram mandelmassa och blanda med 2 äggvitor. Sätt ugnen på 175˚. C. Skålla och skala mandeln. Om du har matberedare gör så här

Julgotter

Ekollon Färga mandelmassa grön och rulla små ekollon-liknande bollar. Riv mandelmassan på ett rivjärn och lägg allt i en skål