Skär grönsakerna i bitar och lägg dem i en stekpanna och lägg köttet ovanpå med svålen uppåt. Ta ut köttet och häll över grönsakerna och stekskyn i en kastrull, strö på vetemjöl, rör om och slå i vatten, vin, soja, fond och vinäger
Ta ut fläsksteken och vänd på den. Smaka på den. Gör såsen till fläsksteken. Servera fläsksteken med potatisen och rotfrukterna på ett serveringsfat eller direkt från ugnsplåten
Sätt på grillelementet i slutet av tillagningen, grilla tills svålen är knaprig. Lägg kotlettraden med svålen nedåt i en långpanna, slå på 1 1/2 dl vatten. Ställ in i ugnen på 200° i 15 minuter. Stek i ugnen tills innertemperaturen är 65°, 1–1 1/2 timme. Slå på vinet när temperaturen är 60°
Skär grönsakerna i bitar och lägg dem i en stekpanna och lägg köttet ovanpå med svålen uppåt. Ta ut köttet och häll över grönsakerna och stekskyn i en kastrull, strö på vetemjöl, rör om och slå i vatten, vin, soja, fond och vinäger
Finessen är låg temperatur i skön förening med god olivolja, citron och lök i lag. Det har varit mycket fläskytterfilé ute till försäljning i matbutikerna sedan en längre tid tillbaka, vilket per automatik renderar rikligt med recept i press och på nätet
Skyn fick sedan reducera ned till sirapskonsistens på en härligt sjudande temperatur. Jag ville ta den fantastiska Pulled pork‘en och göra den till en eventuell bjudrätt vilket förvisso skulle kunna betyda draget kött på en macka med lite sallad eller också lite mer tilltussat
Lök, äpple och ingefära gjorde varandra sällskap på skärbrädan och hackades grovt innan de frästes på låg temperatur i lite smör till äpplena var mosiga och löken klassiskt glasig
Ta bort stektermometern och bry er inte om varken tid eller temperatur. KÄNN på köttet istället. En helt vanlig stek av antingen nöt eller gris blir sååå mycket godare, mörare och saftigare om det får tillagas ytterligare förbi alla normer och temperaturer
Eftersom det är innertemperaturen som avgör hur saftigt köttet blir, så investera i en termometer. Passa på och köp en rejäl stek så har du mat för flera dagar eller att bjuda middagsgästerna på
Den trådlösa termometern från Weber Style™ är utrustad med två sensorer som gör det möjligt att övervaka temperaturenpå två olika köttstycken på grillen samtidigt