Tomas Tengby, kommer ni ihåg honom. Jag gör. Han var den coola programvärden på P3 på nittiotalet. När jag hittade ett recept som han tipsade om i GP nappade jag direkt
s Meny tipsade Tomas Tengby härom veckan att man kunde skära zucchini tunt med mandolin, strimla skivorna till bandpastaformat och servera råa med vinägrett till stekt fisk
På vägen därifrån lyssnade vi på podcasten om Holy Smoke, Meny heter podden med Tomas Tengby. Vi hyrde ett hus en vecka utanför Torekov tillsammans med Strandbergs, det var alltså 2 kockar med fruar och 5 kids på semester
Det är verkligen otroligt hur många vinklar Tomas Tengby och Nina Frogneborn kan hitta på ämnet mat. Hörde ett intressant inslag på radion häromdagen om vardagsmat
Och vinsten var en fantastiskt fin Italiensk kokbok av Tomas och Ulrika Tengby. I fredags var jag på en jättetrevlig tjejmingel fest och där fick jag en lott på vägen in
Receptet är hämtat från en av mina favoritkokböcker, Antipasti & Stuzzichini (Ica Bokförlag) av Marco Baudone och Tomas Tengby, med bilder av Bruno Ehrs