Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning. Receptet har jag lagt ut tidigare men ni behöver säkert en påminnelse
Sommaren är pajernas tid. En typisk sommarpaj. Foto. Jurek Holzer. Man längtar efter något ljust och fräscht, lättlagat och lättpackat, svalt och skönt
Ljuvliga försommartid. Naturen står i full blom. Och då ska man passa på att plocka blommorna. Det är inte förrän på senare år jag lärt mig uppskatta doft och smak av fläder, men nu är det ett måste att göra flädersaft på försommaren
Jag började min allra första viktnedgång med pulverdiet men kände att det var inte för mig jag gick omkring och var småhungrig hela tiden och det blev så jobbigt tillslut
Tid för njutning. tid för njutning. Skrivet i. Bröd den. 16 November 2016, kl 22. 02 / Direktlänk. Jag håller mig till trygga domäner i köket vad gäller bakning numera
Sillinläggningar hör onekligen ihop med svenska högtider. Foto. Jurek Holzer. Har ni tröttnat på färdigköpt och samma gamla glasmästar-lök-dill-senapsmodellen kan ni testa den här – en ganska experimentell variant med en asiatisk touch
Om inte är det på tiden. Nu var det längesen jag skrev här på bloggen. Jag har saknat det, och jag hoppas förstås att ni bloggläsare har saknat mina inlägg… Jag har dock varit alldeles för upptagen med annat för att hinna blogga i den utsträckning jag egentligen skulle vilja, så kan det bli ibland, men förhoppningsvis ska ”bloggtorkan” snart vara över
Och just nu är det tuffa tider i preggo life. Jag inväntar en läkartid i slutet utav veckan och hoppas att livmodern endast planerar en karriär som elitgymnast lagom till förlossningsdatum och att den inte fått för sig något annat trams
Det tycker vi är en bra tid. Både jag och Mattias har hunnit hem från våra jobb och en av oss har haft tid att laga till maten (den som hämtar barnen och således är hemma först – oftast jag)