Förutom att jag ville dela med mig av ett grymt sätt att tillaga torsk på kunde jag såklart inte låta bli att skapa ett gott tillbehör att servera den med också
Skala och klyfta rödbetorna. Ta ut den förvärmda plåten och lägg på rödbetorna. Lägg bladspenaten på ett fat, lägg på rödbetor och torsk, toppa med solrosfrön
Tillaga havrefusillin enligt anvisningen på förpackningen. Skala rödbetorna och grovriv dem. Fräs lök och rödbetor tills betorna mjuknat och börjat få lite färg
Tillaga rätten enligt receptet. Ca 10 minuter att tillagaBilligare. DAGENS RECEPT 14-10-07SPANSK RÄKRÄTTDen här spanska räkrätten är "eldig" i smaken eftersom den innehåller både vitlök och rödpeppar
Apelsin och saffran är en trevlig kombination och rätten tillagades snabbt och enkelt med lite rostad potatis till eller bara lite stekta grönsaker som Martina hade
inlagda rödbetor. 2 gula lökar (gärna färska gula lökar med blasten kvar, så kan du hacka den och slänga på mot slutet). Maten är tillagad på en Stekhäll set PRO-720 >>
rödbetor,. 2 portioner1 burk tonfisk i vatten4 färska champinjoner2 morötter2 rödbetorEn bit purjolök3 jordärtskockor1/3 squash3 dl milda mat 4%1/2-1 tsk sambal oelek50 gram riven prästost 17%1 vitlöksklyfta pressadSalt & vitlökspepparSätt ugnen på 200 graderLägg tonfisken i en ugnsformLägg på strimlad purjolök, skivade champinjoner, rödbetor, morötter och jordärtskockor. Tillaga i ca 45 minuter tills grönsakerna är mjuka. 2 rödbetor