Helt klart är i alla fall att det är så här kalkonben ska tillagas. Vi befriar ett par kalkonklubbor från frysens grepp, hämtar lite inspiration från Lisa (fast min kalkon var ännu billigare än Lisas
Tillaga & förvara mat i kylskåpet redo att plockas fram vid behov. Frysvaror är inte så dumma ändå och egentligen finns det endast två varor jag inte köper fryst
Har du rått kött får du givetvis tillaga det först. -) Igår gjorde jag en pastasås av kalkonen som vi hade kvar ifrån julafton, jag fryste nämligen in resterna
Du kan även tillaga kycklingbröst på samma sätt. På resorna till Turkiet brukar jag ta med frysta godsaker, det kommer att få följa med en del nu till jul
Med en innovativ kombination av ånga och varmluft blir kalkonen enkel att tillaga. Andra fördelar med tillagning i tillsatt ånga är att man kan tillaga flera rätter i olika falsar
För några år sedan när vi fortfarande bodde på landet födde vi upp några egna ankor, de djupfrysta importerade ankbrösten som är vad som ofta står till buds i våran lilla stad går givetvis inte att jämföra med detta men det är ändå gudomligt gott