Jag har tittat mycket på icas receptsida och hittat många nya recept där som vi har provat och de flesta har blivit väldigt goda och kommer att dyka upp på vår matsedel igen
)Vad har ni för helgplaner. Skär ett snitt i varje laxfilè, på långsidan. ) I kväll har vi ätit denna goda laxrätt och till det ett glas vin, å vad jag älskar fredagskvällar
Hela rätten. Ta några korianderblad åt sidan för att använda senare som garnering. Laxen i sin sås. Ta bort pannan med cashewnötter från värmen och ringla över honung, och se till att alla cashewnötter är helt täckta med honung
Hit går det bra att förbereda och sedan låta stå i kylen tills den ska tillagas. Så klart går den finemang att avnjuta närsomhelst på året, vi åt vår för någon helg sedan och oss har det inte påverkat nämnvärt - inte mer än att det gav en härligt matupplevelse och sådana är ju bara positiva
Laxen serverade vi tillsammans med en härlig sallad och potatisklyftor tillagade i ugnen. Bilden nedan togs (tyvärr) när laxen nästan var uppäten och det berodde helt enkelt på att det var en smaksensation utan like