Koktjulskinka. Ugnsbakad julskinka. Tillagning av julskinka. Lägg skinkan i en långpanna och tillaga på nedersta falsen på 175º i 50-75 minuter per kilo skinka. Du kan också tillaga skinkan utan folie på 125° i 1–2 timmar per kilo skinka. 1 st julskinka
Dagens sena lunch var ett perfekt sätt att bli av med ytterligare lite rester - kokt potatis och prinskorv användes i en bondomelett och som tillbehör åt vi kokta rödbetor och sallad
Koktjulskinka. Griljerad julskinka. Skinkan är då riktigt saftig, vid 75°, är skinkan väl kokt. Då är skinkan riktigt saftig, vid 75° är skinkan väl tillagad
När julen är över finns det ju oftast även en del julskinka över. )Skinka med smak av curryca 8 skivor koktjulskinka (3-4 mm)4-5 dl grädde (havregrädde för min del)2-4 msk chilisås1-3 tsk curryca 0,5-1 dl rött vinVänd skinkskivorna i rött vin och lägg dem i en djup tallrik. Tillaga i ugn ca 40 minuter. ca 8 skivor koktjulskinka
på restaurang eller tillaga den själv. Sen va det även Julmust, pepparkakor, koktjulskinka, glögg, glöggmix och på pepparkakorna så stod det "alla kan bli snällare" det va väl en passande present till mig, ha ha
Koktjulskinka. Ugnsbakad julskinka. Tillagning av julskinka. Lägg skinkan i en långpanna och tillaga på nedersta falsen på 175º i 50-75 minuter per kilo skinka. Du kan också tillaga skinkan utan folie på 125° i 1–2 timmar per kilo skinka. 1 julskinka, 2-4 kg
Dagens lista Bästa på julbordet Inkokt lax Hof Piratens Besk Köttbullar Stekt inlagd sill Senapssill Julskinka Revben Hemgjord senap Ris á la Malta Julgodis Julmust m
Koktjulskinka. Griljerad julskinka. Skinkan är då riktigt saftig, vid 75°, är skinkan väl kokt. Då är skinkan riktigt saftig, vid 75° är skinkan väl tillagad