Men priset har verkligeningenting med kvalitén att göra i detta fallet, bringa är ett perfekt kött för långkok och trillar sönder när det är riktigttillagat
Som ni märker så blir det mycket mat tillagadilergrytai Mårtenssons kök under den kallare delen av året, men det är så himla enkelt, det blirriktigt gott och det finnsverkligen hur mycket som helst man kan laga i lera
Det är ju också inne att ta vara på styckdetaljer som viinte är så hemma på att använda, itider när de flesta bara är vana att tillagakycklingbröst, biff och filéer
Vitillagadekötteti en lergryta, men det går lika bra att göra det i en gjutjärnsgryta med lock. Köttet ska tillagas länge på låg temperatur, så att köttet bara faller isär
Tillagaimitten av ugnen ca. Kött och fisk går ju alltid att frysa in, men grönsaker får du ju gott äta upp och köpa nytt igen (och de kan också titt som tätt skicka grönsaker som ingen av er är speciellt förtjust i