Middagen är resultatet av en kylskåpsrensning som fru M gjorde i tisdags och lockas ni inte av våra tillbehörsförslag så är det fritt fram att ändra om, efter era smaker och kylskåpsinnehåll
Detta är en sån där bra middag där det mesta ligger i en och samma form, så nära en "allt-i-ett-rätt" som man kan komma, det enda som inte hamnar i fisklådan är tillbehöret du väljer att lägga på din tallrik
Servera med valfria tillbehör. Som vanligt enkelt och snabbt att tillaga - och gott såklart. ör ett tag sen fick jag smaka på en god torskrätt hos mina föräldrar
Idag gör vi rotselleri som tillbehörtill fisk, helt underbart, men är minst lika gott till kött. Nu har ju Viktväktarna ändrat sitt program till "SmartPoints", så gamla recept är beräknade med det gamla systemet medan de nya jag bloggar beräknas enligt nya systemet, SmartPoints
Servera med valfritt tillbehör. Tillsätt kryddorna och smaka av o det behövs mer krydda. Här gjorde jag torsk med saffransås efter inspiration från Coop
Förutom att jag ville dela med mig av ett grymt sätt att tillagatorsk på kunde jag såklart inte låta bli att skapa ett gott tillbehör att servera den med också
Tillbehör. tur att vårljuset börjat ge sig till känna så smått, haha. Här ska ni få ett recept på torsk som är lite annorlunda än vad man kanske vanligen gör med denna fisk men gudars så gott det är
Tillbehör. Fryst torsktill extrapris, vanlig kaviar på tub, lite ägghack och dill. Börja med de ugnsbakade tomaterna som ska stå och långsamt gotta till sig i ugnen i två timmar på svag värme
Servera genast med kokt potatis eller annat tillbehör. I originalreceptet som jag gjort till mitt används även sardeller men det tog jag bort för jag tänkte att det skulle kunna ta över och för min del tror jag att det var ett klokt beslut
Tillbehör. Det här behöver du till remouladsåsen. Igår, när jag skulle börja med lunchen, så tänkte jag att nog måste man väl kunna ”steka” panerad torsk i ugnen