Tillbehör torskrygg recept

Smörstekt torskrygg med tillbehör

Smörstekt torskrygg med tillbehör

Torskrygg. Palsternackspuré. Koka palsternackor med mjölk och grädde under lock i ca 10 minuter. Tillsätt smör, socker, salt och peppar
Torskrygg i ugn med krämig senapssås

Torskrygg i ugn med krämig senapssås

Servera med valfritt tillbehör som tex blomkålsmos. Smörj en ugnsform och torka av torskryggsfiléerna. 6 torskryggsfiléer. 6 torskryggsfiléer
Parmesangratinerad torskrygg med pressad potatis

Parmesangratinerad torskrygg med pressad potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 600 gram torskrygg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 75 gram grana padano 1 dl crème fraiche 0,5 dl mjölk 1 klyfta(or) vitlök 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) 150 gram sugarsnaps 0,5 st purjolök(ar) 1 msk Mat & Bak smör 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Torskrygg:

Torskrygg:

Tillbehör. Lägg i de tinade torskryggsfiléerna och klipp över persilja. Torskrygg. 1/2 röd lök 1 paket bacon 6 bitar soltorkade tomater 4 msk flytande smör 1 tsk sambal oelek 2 vitlöksklyftor 4 torskryggsfiléer 2 msk klippt, färsk persilja salt, peppar, timjan, oregano
Torskrygg i ugn med purjolök, dill och räkor

Torskrygg i ugn med purjolök, dill och räkor

Tillbehör. 4 styckfrysta torskryggsfiléer. 1. Rör ihop creme fraiche och vatten i en ugnsfast form. 2. Lägg ner den frysta fisken i mitten av formen, ringla över smör och krydda ordentligt
Torskrygg med västerbottensost, rödvin och syrad lök

Torskrygg med västerbottensost, rödvin och syrad lök

Servera till alla härliga tillbehör som denna rätt bjuder på. Torskrygg eller hälleflundra. Kör fisken till rätt innertemperatur, torskrygg 47 grader, hälleflundra till 48 grader. 600 g torskrygg alt hälleflundra (150 g/person). 600 g torskrygg alt hälleflundra (150 g/person) smör färsk timjan
Torskrygg Bourguinon

Torskrygg Bourguinon

Tillbehör. Rimmad torskryggEtt gäng små färska champinjoner½ dl kalvfond100 g sidfläsk1 pkt bacon1 dl färsk persilja½ flaska rött vin - helst bourginogne1 st påse steklök1-2 msk balsamvinägerEtt par kvistar färsk timjan1 msk råsockerSalt, peppar och smörRimmad tork