Liten och jag ansvarade för fördrink och tilltugg att börja middagen med. Och kombon mascarpone parmesan för tankarna till en av sommarens favvoröror (se här), men med sältan från den lufttorkade skinkan var blev det nästan godare - särskilt till favoriten bland de oäkta bubblorna
Liten och jag ansvarade för fördrink och tilltugg att börja middagen med. Och kombon mascarpone parmesan för tankarna till en av sommarens favvoröror (se här), men med sältan från den lufttorkade skinkan var blev det nästan godare - särskilt till favoriten bland de oäkta bubblorna
Till det som tilltugg emellan den fantastisk goda korven från Katalonien, Spanien, i skivor. Till middag blev det skivat ankbröst med apelsinsås, Canard à l’Orange, och för att bryta det franska blev det en milanesisk risotto till, saffransriotto, med tunna flarn av parmesan & hackade hasselnötter samt ångkokta sugarsnaps och en liten sallad av macheblad
Själv är vi bortbjudna, och på vår lott föll det fördrink och tilltugg. och som tilltuggen fick jag massa inspiration igår från matprogrammet "Tinas nyår", så det känns inte som några större problem faktiskt