Ett tipspå en god kall kyckling som görs kvällen innan den ska serveras, perfekt till buffébordet. På buffébordet till studenten fanns också fläskfilé, pastasallad och goda ostar
Fler tipspå tillbehör som hade passat till just detta köttet hittar du i detta inlägget där vi bjöd på en buffé med kalla kycklingspett, dubbelmarinerad kotlett
Jag läste dessutom att vi skulle få njuta av solen i alla fall under veckan som kommer, så därför vill jag passa på att tipsa om vad man kan ha för gott på sommarbuffén
Här kommer ett ett tipspå jättesmarriga minipajer som jag gjorde till sonens studentmottagning. Gör denna i förväg och ät kall eller värm på om ni så vill
Delge gärna dina tips. Jag ska erkänna att jag inte är superbäst på att återanvända rester. Kall Kycklingtallrik med vitlökscreme 1 urbenad grillad kyckling i bitar1 liten burk skivad ananas10 cm strimlad purjolök - gärna den gröna Vitlökscreme 1 burk philadelphiaost1 burk creme fraiche1 pressad vitlöksklyftasalt och peppar Lägg kycklingen på ett stort fat eller i en form. 1 pressad vitlöksklyftasalt och peppar Lägg kycklingen på ett stort fat eller i en form