Gillar man fruktigt smakande öl så är denna ett hett tips. Receptet hittade Håkan i juli-numret av "Allt om mat" och endast en liten förändring gjordes när lite mer salt tillsattes
Ett tips är att gör pajdegen på dinkelmjöl (fullkorn) så har du fått ner GI värdet på pajen direkt. Ett annat tips, som jag fick från min vän Ulle, är att ta med svenska kantareller i pajen
Vi har lagt märke till att det råder en febril receptjakt till kräftskivor här på bloggen, så vi tänkte att de kunde sitta fint med några olika tips som kanske kan komma till nytta i dessa tider
Tipspåthaimatställe. Tipspå två goda efterrätter till nyår. Tipspå hur du kan arrangera tulpaner. Men minst (egentligen mer) lika viktigt är ju så klart att få njuta av tid med vännerna, god mat och dryck
Sist men inte minst så vill vi tipsa er om ett vitt vin som passar så oerhört bra till sältan i kräftorna, sådana tips kan man väl aldrig få för många av eller hur
Det finns ju många varianter, för att inviga finska vänner och ge tipstill andra intresserade av lite tips inför kräftskivan kommer här mitt favoritrecept tillkräftskiva
Viktigt också att tänka på som jag kan tipsa om är att inte glömma bort syran. Annars har jag ett tips som kan vara trevligt och det är att skiva upp rå morot i stavar och doppa i soppan eller någon annan krispig grönsak för den delen
Nästa snabba tips är ett rött vin som vi drack på vår grillkväll hemma i Perssons/Janssons trädgård, då när vi la lammracks och citroner på grillen och avslutade med en hejdundrande efterrätt som vi fortfarande drömmer om
Jo, men självklart ska ni få lite tips och hjälp på vägen även denna veckan. Jag har bland annat ordnat en liten lunchutflykt under dagen, följt av god mötesfika på onsdag och till sist ska jag ordna med en kräftskivapå jobbet på lördag