Tips. Ann-Louise och jag fick ställa in vår planerade fredags- och middagsdate på grund av terrorattentatet, men ersattes nu av tacohäng, gott vin, ännu godare efterrättspaj och en massa prat
Här har jag gjort en superenkel söt shots som är perfekt att ha till efterrätt eller på dessertbordet (återkommer med lite tipspå det i ett senare inlägg)
Kolla nedan så kanske du hittar något tips att börja ditt experimenterande. FÖRRÄTT– Rökt fisk med rabarber i sockerlag på en bädd av färsk vitkål, salladslök och sparris
Författaren ger finfina tipspå hur du kan forma och dekorera tårtorna och bjuder i inledningsavsnittet på basrecept på allt från marsipan till tårtfyllningar och tips som underlättar bakandet
Tips. Jag valde och göra på samma sätt som fransk chokladmousse men med lite mindre choklad och. Om du använder som tårtfyllning lägg i 1 gelatinblad för att få extra stadga på moussen
Antingen låter du moussen stå till sig i kylskåpet tills den blivit så pass fast att den går att bre på tårtan eller så använder du en tårtring [ett tipspå ett grymt bra hjälpmedel vid tårtbakning