En fördrink och det tilltugget är ett hett tipstill imorgon. Tilltugget hittade jag på Matplatsen. Ta bort det vita skalet på chèvreosten mosa med en gaffel eller mixa med en mixer tillsammans med crème fraichen
Tips. Jag måste verkligen ge beröm till Malin och Lisa på Santa Maria som hade gjort att den röda tråden lyste stark genom hela kvällen, med dukning, färger, råvaror, meny, och dryck
I receptboken Till grillat får vi tips och idéer till våra grillmiddagar, från fördrink, tilltugg och marinader till matiga rätter, såser och spännande sallader
Själv är vi bortbjudna, och på vår lott föll det fördrink och tilltugg. och som tilltuggen fick jag massa inspiration igår från matprogrammet "Tinas nyår", så det känns inte som några större problem faktiskt
) Hoppas ni hittar några inspirerande tips. Vill man piffa till den lite extra kan jag dock rekommendera att marinera den på detta sätt med bla olivolja, oregano och balsamvinäger