Tipspå två goda efterrätter till nyår. Vintipstill fredagen. Till välkomstdrinken eller glöggenpå julafton, eller som en vegetariskt rätt på julbordet, är det gott med den här rödbetspizzan
Måste bara tipsa om de här häftiga och snygga kökstillbehören jag hittade på Kitchentime. Jag har redan tillräckligt med köksmaskiner hemma, ändå blev jag sugen på den här yoghurtmaskinen
Ett tips är att baka ut dem direkt på bakplåtspappret. Ha en pepparkaksdeg i kylen som snabbt kan bli tilltuggtillglöggen eller en färdig påse pepparkakskryddor som ni blandar ner i en sconesdeg
Själva ser vi det här inlägget som inspiration inför nästa år och jag hoppas att även ni läsare får lite tips inför nästa år eller kanske förslag på lite nya sillar inför påsk
Ett hett tips om man ska lura i barnen medicin, så fram med champagneglasen. Se bara till att klämma ordentligt på ostar när ni köper dem, så ni får tag i riktigt mjuka och mogna
Ett tips är att skära skivorna till små snittbitar och dekorera dem med ädelostkräm och morotsmarmelad och servera som ett lite matigare tilltuggtillglöggen
Tips. En perfekt brunchrätt som går att smaksätta på olika sätt, eller servera med olika tillbehör. Choklad känns överreklamerat så här efter jul, och en flaska gott att dricka har man ändå på nyår (även om det aldrig slår fel med en flaska champagne i present)
Ett hett tipstill er som gillar att laga mat men saknar inspiration emellanåt. Ansjovisen och vallmofröna blev ett fult men jättegott litet tilltugg (se recept nedan), skockorna blev en soppa med en rå tartar på salmalax och pilgrimsmussla, och vi friterade dessutom några skivor att krispa till det hela med