Varje italiensk husmor med självaktning har nog sitt eget recept, men den innehåller oftast de lätta, torra savoiardikexen (kan också göras på sockerkaka), och ofta är de smaksatta med en blandning av kaffe och amaretto, marsalavin eller annan likör
2 msk marsalavin, konjak, amaretto eller annan likör. 2 ägg 4 msk strösocker 2 msk marsalavin, konjak, amaretto eller annan likör 225 g mascarpone 12 savoiardikex 1,5 dl starkt kaffe
Låt vila medan du gör frostingen. Tiramisu är en italiensk dessert som görs på savoiardikex, espresso, ägg, socker, kakao, mascarponeost samt marsalavin eller cognac
Tiramisu är en perfekt bjudrätt som du med fördel kan göra dagen innan. 2 dl vispgrädde 1 dl strösocker 2 äggulor 250 g mascarponeost 8 savoiardikex 1,5 dl kallt kaffe 2 msk konjak, amaretto eller marsalavin kakao till servering Vispa
Låt vila medan du gör frostingen. Tiramisu är en italiensk dessert som görs på savoiardikex, espresso, ägg, socker, kakao, mascarponeost samt marsalavin eller cognac
Blanda marsalavinet och svalt kaffe. Rör ihop äggulevispet med den smälta chokladen. Vänd ner mascarponen och avsluta med att försiktigt vända ner äggvitan
Tiramisu är en italiensk dessert som traditionellt görs på savoiardikex, espresso, ägg, socker, kakao och mascarponeost och den brukar ofta smaksättas med lite marsalavin eller cognac