Allra godast blir de när de får koka länge i en Crock-Pot. Slutklämmen med en glaze och griljering i ugn ger både krispig och fin yta och underbar, ännu godare smak
För att kokarevbenen. Koka upp vattnet med salt och socker och låt det sedan svalna. Lyft upp revbenen och låt dom rinna av, dela dom i mindre bitar och lägg i ugnsfast form
I ugn. Grilla revbenen tills de fått fin färg några minuter på varje sida. Täck med vatten i en kastrull och koka med lagerblad, salt och peppar i cirka 1 timme och 20 minuter. Tänd utegrillen eller sätt ugnen på 200 grader. lägg revbensspjällen på en ugnsplåt och stek i ca 20 minuter tills revbenen fått fin färg. 1 kg tjockarevbensspjäll
Koka under tiden ihop svartvinbärssaft, svartvinbärsgelé, ingefära, chili, vitlök och kikkomansoja till en sirapslik glaze Skär de kalla spjällen i fina bitar och stek dem gyllene