Tjocka revben ugn honung recept

Tjocka revben med honung, soya och chili

Tjocka revben med honung, soya och chili

1 kg tjockarevben, sågade. 4 msk honung. Gnid eller pensla in revbenen med alla ingredienser, kör i ugn i en djup ugnsform på 150°C i 4-6 timmar, vänd reven en gång i halvtimmen och ös den regelbundet med vätskan i formen. 1 kg tjockarevben, sågade. 4 msk honung
Tjocka revben i ugn med ingefärsglaze

Tjocka revben i ugn med ingefärsglaze

4 Revben 2 gula lökar ca 1 kg tjockarevbensspjäll 15 svartpepparkorn 2 tsk salt 3 lagerblad 1 köttbuljongtärning Ingefärsglaze 4 msk riven färsk ingefära 2 dl färskpressad apelsinsaft 1 dl flytande honung 1/2 dl japansk soja Till servering rödkålssallad (se länk i steg 7 för recept) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Revbensspjäll i ugn

Revbensspjäll i ugn

½ dl honung. sedan i revbensspjällen, ta på en nypa salt och peppar på var och en. Ugn. ½ dl honung. marinaden på revbensspjällen i formen
Honungsglaserade revben

Honungsglaserade revben

Gnid in köttet med honungsblandningen och lägg köttet i en ugnssäker form. Så, därför vill jag idag ge er ett litet grilltips (eller ugnstips för dem som inte har grillväder)
Revben med Julglace i CrockPoten - Recept

Revben med Julglace i CrockPoten - Recept

tjockarevben. msk flytande honung. i revben och marinad - alltihop. msk flytande honung. upp revbenen försiktigt - och låt svalna
Revben i Crock-Pot

Revben i Crock-Pot

Slutklämmen med en glaze och griljering i ugn ger både krispig och fin yta och underbar, ännu godare smak
Goda revben.

Goda revben.

Lyft upp revbenen och låt dom rinna av, dela dom i mindre bitar och lägg i ugnsfast form. ½ dl honung. Go'eftermidda gott folk, vi har samlats i Mårtenssonska köket idag för att bjudas på revben av sida, något som vi skåningar (och säkert flera med oss) tycker om
Glaserade revben med chili

Glaserade revben med chili

Värm gelé och honung och blanda med soja och ingefära. Skär revbenen i bitar. Sätt ugnen på 175°C. Baka i ugnen i 15 minuter. Baka i ugnen i 10 minuter. Pensla revbenen och tillaga i ugnen i 30 minuter. 2 kg tjockarevben. 2 msk flytande honung
Glacerade revben till julig smak

Glacerade revben till julig smak

Rör ihop honung och olivolja med riven ingefära, pressad vitlök, kanel, sambal oelek och malda nejlikor
Glögglaserade revben

Glögglaserade revben

Något som min kära Hustru kräver skall finnas på julbordet varje år (och på middagsbordet med jämna mellanrum) är tjockarevben
Revben med julsmak

Revben med julsmak

Rör ihop honung, olja, ingefära, sambal oelek, apelsinsaft, soja, salt och peppar. Skölj av revbenen och lägg ner i grytan
Revben med sockersaltad gurka & coleslaw

Revben med sockersaltad gurka & coleslaw

En extra bonus med den här rätten är att allt går göra dagen innan gästerna kommer eller tidigare samma dag och sedan bara värma på revben och ställa fram tillbehören
Glacerade revben med het ananassås

Glacerade revben med het ananassås

Lägg köttet med bensidan upp i en ugnssäker form. Skär revbenen i portionsbitar. Värm ugnen till 175 grader. Stek revbenen ca 1 timme. 1 kg tjockarevben. 1 msk honung
Juliga revben

Juliga revben

För min del gjorde jag revbenen i crockpoten. 2 kg tjockarevben av fläskkött. 1 dl flytande honung. 20 minuter i 175 graders ugn. 2 kg tjockarevben av fläskkött