Tjocka revben kan man ofta hitta till bra pris i affären till expempel och har man bara bra med tid så sköter de sig ju nästan själva i ugnen och blir otroligt goda
4 Revben 2 gula lökar ca 1 kg tjocka revbensspjäll 15 svartpepparkorn 2 tsk salt 3 lagerblad 1 köttbuljongtärning Ingefärsglaze 4 msk riven färsk ingefära 2 dl färskpressad apelsinsaft 1 dl flytande honung 1/2 dl japansk soja Till servering rödkålssallad (se länk i steg 7 för recept) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Dela spjällen i ett och ett först. Koka dom ca 30 min i salt, kryddpeppar och lite lagerblad. Under tiden gör du i ordning en marinad i en större plastpåse
Skiva päronhalvorna i 7 mm tjocka skivor. Dela tårtbottnen i tre delar. Pensla en botten med sockerlagen och lägg ett jämnt lager med de skivade päronen