Fördela på brödskivorna och droppa över lite créma di balsamico eller balsamvinäger. 16 kvisttomater. 13 mozzarellaostar a 125 g. 1Salt och nymalen svartpeppar. 1Créma di balsamico eller balsamvinägerGnid in bröden med vitlök och olivolja. 1Skär tomaternaochmozzarellan i mindre bitar och grovhacka basilikan. 1Blanda samman i en skål och smaka av med salt och peppar
En italiensk bruschetta med mozzarella, tomat, basilika och champinjoner. Det finns oändligt med toppingar att använda, den här gången blev det med mozzarella, tomat, basilika och lite champinjoner som rostades i ugnen
Fördela skivad mozzarellaochtomater ovanpå och lite extra krydda. Jag gratinerar mina bruschetta i ugnen och serverar ALLTID jordgubbar till för det är bara en sån fullkomlig, total smakexplosion när jordgubbarnas sötma möter den fräscha tomatenoch den smälta, krämiga osten
Hacka tomateroch lägg i en bunke. och lägg på en skiva mozzarella på varje. Enkelt, gott och lätt att fixa även till ett större sällskap som tex en förrätt
Tomaterna knyts ihop i en ring så att skapas en stor klase (piennolo), som hängs upp där det är torrt och luftigt, sedan kan tomaterna plockas efter behov
detta är väl numera en klassiker, och ett sådant toppen tillbehör till grillat. 1 pkt mozzarella riven i småbitarett par tomater skurna i småbitar1/2 kruka basilikaringla över olivolja, eventuellt lite balsamvinäger och avsluta med flingsalt och svartpepparsalladen gör sig också toppen som bruschetta på en skiva grillat bröd 1 pkt mozzarella