Sallad1/2 zucchini 1/2 kruka persilja 1/2 citron 1/2 msk olivolja salt och pepparPasta390 g pastasås basilikacayennepeppar250 g girasole med tomat, mozzarella och basilika1 dl ricottaost 140 g bresaolaSätt på en kastrull med vatten till pastan
Dels på tomatsåsen, men jag har även fördubblat mängden fyllning eftersom den bara räckte till hälften av pastan (jag vill ju inte att något ska gå till spillo)
Skålla och dra av skinnet på tomaten. Tillsammans med färsk ravioli blir det en härlig vårmiddag. Strö över tomattärningar och några blandade gröna blad
Raviolin. 1st urkärnad tärnad tomat. Bryn smöret lite lätt i en panna, lägg i vitlök, basilika och purjolök, låt brässera 1 minut, tällsätt tomattärningarna. 1st urkärnad tärnad tomat
Servera med kokt grön sparris, tomater, riven parmesanost och basilikaolja. Tryck till runt om fyllningen och sporra ut kvadrater eller ta ut runda ravioli med mått
Koka upp de passerade tomaterna med grädden och vänd ner hackad gul lök och pressa ner vitlök. I mataffären häromdagen fann jag ett paket raviolikuddar av spenat som hade en fetaostfyllning