5 dl krossadetomater. Smula jästen och lös upp den i vattnet. Blanda alla ingredienser förutom mjölet. När allt är blandat tillsätts mjölet och arbetas / knådas ihop till en slät deg
1 st krossadetomater. 25 g jäst 1 st krossadetomater 1 dl vatten 2 tsk salt 1 msk brödsirap 2 msk flytande margarin 4 dl grahamsmjöl vetemjöl ca 10 dl special Pensling och garnering
1 burk krossadetomater. Häll i det ljumna vattnet i en bunken tillsammans med Jästen. Blanda sedan i resten av ingredienserna och vispa med degkrokar tills degen fått en slät känsla
3 bröd eller 35-40 bullar 1 pkt jäst á 50 gram 9 dl krossadetomater 1 dl olja 30 gram fryst basilika 1-2 vitlöksklyftor, pressade ca 1,8 l vetemjöl 1 msk saltfilmjölk till pensling (går även bra att blanda turkisk yoghurt med lite mjölk till en filmjölkskonsistens) torkad basilika att strö påBörja med att hälla krossadetomater, olja, basilika och pressad vitlök i en mixer. 9 dl krossadetomater
Lös upp jästen i tomatkrosset (rumstempererat). Tillsätt timjan och mjölet och knåda degen. I maskin, först i 3 min, häll ner oljan och fortsätt knåda i 10 min
25 g jäst1 burk krossadetomater (400 g)1 dl vattencitron skal av en ½ citron11 basilika blad, grovhackade1 tsk citronsaft1 vitlöksklyfta, pressad eller finhackad½ tsk timjan1 tsk socker2 tsk salt2 krm kanel1 msk ljus sirap2 msk flytande becel smör10 ½ dl vetemjöl + ca ½ dl till utbakningenPensling och garnering. 1 burk krossadetomater
=(Då passade jag på att baka lite hemma istället, för att få träna ändå =)Blev ett tomatbröd,receptet var egentligen att grundrecept som jag ändrade liteför att få som jag ville =)Resultatet blev, inte perfekt, men de var goda tyckte jag
Tillsätt tomater (40°) och olja. 5 dl krossadetomater , (eller passerade). 2 bröd. 1. Blanda de torra ingredienserna, men tillsätt inte allt vetemjöl på en gång