Jag bakade bröd både fredag och lördag, ena dagen tomatbröd med soltorkadetomater andra dagen tomatbröd med svarta oliver, ja, och den fina färska oreganon
Allra helst äter jag de här bröden till en god soppa, de har en mjuk smak av soltorkadetomater och vill du ge dem ännu mer smak tillsätter du färska örter
Idag har det bakats både vetemjöls och grahamsmjöls frallor och till sist Oliv & Tomatbröd. 50 gr jäst 5 dl vatten 2 msk olivolja 2 msk honung 15-20 st oliver, kärnfria några skivor soltorkadetomater i olja 4 kvistar timjan 2 dl
Recept. hallon. ons, 2013-08-07 15. 57. 100min. (0). Blanda ut jästen med vattenTillsätt salt o tomat sedan mjöletBaka ut till två brödJäs en timmeGrädda i 20 minuter i 20 grader
Igår gjorde jag tomatbröd genom att tillsätta bland annat tomatkross och soltorkadetomater i degen. Det har blivit mycket bröd här på bloggen på sistone, och faktum är att jag är mycket längre i mitt brödprojekt än vad ni vet om
Blanda i mjölblandningen och blanda sedan i tomaterna och oliverna. 30 1 skiva oliv o tomatbröd = 3 pp (bakat själv och räknat ut vad det är värt i pp på ViktVäktarnas nätsida). 10 st hackade soltorkadetomater (torra). 30 1 skiva oliv o tomatbröd = 3 pp (bakat själv och räknat ut vad det är värt i pp på Vikt
Vitlökssoppa med tomatbröd och kryddig färskost Errazuriz, Chardonnay Sauvignon Blanc. Lammytterfilé med getostrisotto och cocktailtomater i balsamvinäger