I somras valde jag att göra en slags tomatsalsa som var och en själv fick förse sig av. (av Moster)Att göra bruschettas till en större folksamling samtidigt som hungern river i magen är tålamodsprövande
Bruschetta med tomatsalsa och Pecorinoost. Bruschetta med skogssvamp och Brieost. För 26PLN så beställer jag in tre sorters Bruschetta och ett glas Perrier
Blanda ihop tomatsalsan och låt den stå till sig lite. Fortsatte med glatt humör att handla mat till fredagsmys, och det blev en skön mix av sallad, fänkålssalami, camembert, gruyere och en klassisk bruschetta, Suveränt gott, och inte blev det sämre av att det fick sällskap av (ett par) glas vin zinfandel rosé blandat med bubbelvatten och med frysta bär som isbitar
Bruschetta - gör det själv. Fettuccine med lamminnerfilé och tomatsalsa 2p. Till slut hade vi bestämt oss för lördagsmiddagen, vilken med all säkerhet inte skulle gillas av barnen så de fick i stället
Tomatsalsa med prästost och grillat bröd 4. Bruschetta med rabarber och fänkål 5. Lagom till temasläppet i november för Månadens gröna kommer här ett maffigt jubileumsinlägg för att fira att vi har hållit igång i sex månader
månadens gröna firar 6 månader och bjussar på en receptbomb utan dess like. Vet ni en grej. I oktober fyllde den vegetariska matlagningsutmaningen Månadens Gröna 6 månader